En inspiratör

0


För några veckor sen var jag på kropp & själ mässan i Trollhättan. En helt underbar mässa. Jag var där båda dagarna o hade med blod svett & tårar pysslat ihop ett fullspäckat Chema så jag inte skulle missa något. Allt från slagruta till färgernas betydelse. Jag hade även vunnit en sittning med finaste Anna Strandlind ❤️

Ja här över är mitt Chema. Lördagen var allt som planerat & jag började med tarot workshop med


Sen på söndagen blev det inte alls som tänkt då en av föreläsningarna hade fått magsjuka tyvärr. Så jag fick kasta om Chemat lite. Jag han klämma in Annas Reading där på förmiddagen. Det var såååå klockrent, och jag fick bekräftelse i både det ena o det andra. Tusen tack gumman ❤️🙏🏻 det var verkligen en puff i rätt riktning. 

Sen så hade jag bestämt mej för att gå på tarotkortens symbolik. Jag visste inte alls mycke om varken föreläsaren eller föreläsningen när jag gick det. Med penna o papper i högsta hugg så jag skulle kunna anteckna. Men jag blev så tagen av när Har ni inte hört Staffan innan så spana in hans youtube kanal. Nu kommer inte allt ångra er jag lovar! Han har ett magiskt sätt att trollbinda publiken när han berättar & förklarar. 

Och bor ni i närheten av Vänersborg så får ni gärna göra en intresseanmälan om att komma och lyssna på tarotkortens symbolik live. För vi håller på att ordna en föreläsning här. På länken ovan hittar ni en reklamfilm för föreläsningen. Intresse anmälan göra till min mail Lilljemosanglar@gmail.com

Nu ska jag försöka få lite sömn tänkte jag. Trött som en gnu men har sån sjukt värk så det e svårt att komma till ro tyvärr. 

Ljus & kärlek kram Jenny 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke