Tänk efter innan!

2

Det här med att vila gick sådär..

det här med att tänka efter vad man sänder ut har tydligen med gått sådär!

Jag har lääänge tänk att jag måste ta tag i mina föråd fall om jag och min särbo nån gång hittar ett gemensamt boende. Sen kan jag ärligt seja att jag inte alls haft energin att ta tag i just detdär med förådet. Garanterat minst en gång om dagen i alla fall har den tanken gjort sej påmind. Men jag har varit bra på att knuffa bort den. Och prioritera andra saker.

Men idag har jag en väldigt oväntad & otrevlig hjälp. Jag upptäckte att allt i stort sett i hela förådet är förstört av råttor. 😭 kläder, saker, böcker, minnen…

jag får erkänna att jag har nog världens stökigaste föråd & har samlat grejer där sen jag flyttade in för 10 år sen. För jag är lite sån att allt är bra att spara på. Man vet aldrig när det kommer till användning.

Nu är dock tippen enda stället jag kan göra av sakerna det va ju inte orginaltanken tyvärr.

Va sååå äkligt o börja riva i grejerna! Det luktar så vidrigt!

13 säckar har jag kört iväg idag & det är många många vändor kvar. Men ja för o se posetivt på det så blir det ju av nu i alla fall vilket jag vill eller inte!

 

Dessvärre låg även alla vinterkläder mm nere där. Det är ju kul nu när kylan kommit!! Va ju liksom dom jag skulle hämta upp. Så ja det e väll det jag har störst panik över just nu. Hur jag ska ordna detta!

Jag har inte ens vågat tänka på än allt jag faktiskt vill ha kvar om det är förstört eller om det har klarat sej. Sen känns det ju sådär lagom fräscht o veta att råttor har spatserat runt där… 😢

Ljus & kärlek kram Jenny

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Oh!! Stackare!! Man samlar på sig på tok för många saker alltså! Jag har ju flyttat och så, var sjukt mycket att slänga!! Då är det ändå rensat mellan en annan flytt haha! Tråkigt att så mycket saker blev förstörda 🙁 Men nu blir det iaf rensat och kanske du kan unna dig något nytt till hemmet?

    Ha en fin kväll! Kram

Lämna en tanke