Snälla sänd mej styrka ??

5

Jag vill gärna vara den som är stark och finns här som en stabil stöttepelare. För både mina nära & kära samt alla andra som vill luta sej mot mej en stund. Jag finns alltid här för den som behöver mej. & ber väldigt sällan om något tillbaka. Men jag ligger här nu i sängen o vrider & vänder mej för jag kan inte somna, tankarna bara snurrar runt. 


Dom kommande 2 dagarna nu.. Uch ja dessa 2 dagar tisdag & onsdag suger ut mej all min energi innan dom ens börjat! 

Idag (tisdag) skall jag med min pappa som är svårt njursjuk till sjukhuset där det ska tas massa prover o träffa läkare mm. Det är så fruktansvärt hemskt att se någon man älskar sjuk & känna den maktlösheten att man absolut inte kan göra något för att hjälpa. 

 Sen får jag åka o hämta dottern som ska få sin ”5-års” spruta. Så ja ni kan ju gissa vem som inte står på tomtens julklappslista just nu. Hon va hopplös att få o sova just för att hon är totalt livrädd för sprutan. 🙁 och jag är den mest elaka mamma i hela välden! Hon har även sminkat sej med tuch idag som jag inte får bort ?


Sen då onsdag. Uch ja den onsdagen. En dag som har gett mej ångest länge nu. Då ska jag tillbringa större delen av dagen i rätten. Som målsägande & vittne. Vill inte gå in på mer om det men. Det är jobbigt som tusan & om något som hände för snart 2 år sedan. Rättsystemet är underbart! 

Det här är inte likt mej, jag brukar se det mesta posetivt & fylla det med kärlek & ljus. Men jag känner att just nu är det väldigt mycke. 

Särskillt eftersom vi igentligen jag o barnen skulle ha varit på familje vecka på Ågrenska o myst hela veckan. Men det blev utbytt mot spruta & rättegång. Det är ju inte riktigt lika kul tyvärr. Men det är skönt när det är över & vi kan alltid söka till nästa gång det är dysmeli vecka igen. Men det är ju några år kvar tills dess. 

Så jag tänkte faktiskt be om att få lite ljus, kärlek & styrka sänt till mej dessa 2 dagar. Det hade varit så snällt & välbehövligt ❤️?? 

Ljus & kärlek kram Jenny 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Zozzo Brage den

  Sänder mängder med frid och kärlek till dig ?❤?? du är aldrig ensam. När det känns jobbigt så ta kraft från moder jord, dina vägledare och änglar ❤ massor med kramar och ljus! ❤

 2. Anonym den

  Sänder dig massor med kärlek från ärkeängel Ariel och helande från Raphael och styrka från Mikael och Gabriel handlingskraft och logiskt tänkande och som avslut Ängeln som lugnar , jordar och stillar….Ta timme för timme och dag för dag och bara lite här och nu.. Och inte ta ut i förväg hur det ska bli.. Och be även själv till dessa änglar att vara med… Och bär med dig någon bergskristall som ger dig extra energi och klara tankar du har och rosenkvarts för kärlek och ljus… Och i allt detta bädda in dig i ett vitt blått ljus som skydd ….Stor kram, allt kommer att gå bra.. Många hjälpar änglar med dig……..

 3. Gunilla Krafft den

  Sänder dig massor med ljus och kärlek och ber att Ärkeänglarna Ariel som ger massor kärlek och Raphael helande och Gabriel klara logiska tankar och att kunna använda din kommunikation på bästa sätt med andra och Mikael som ger mod och kraft, och till slut cassiel som ger dig ett lugn och jordning… Bär gärna en bergskristall så du får lite extra energi och klara tankar, en rosen kvart för kärlek.. Och som avslut bädda in dig med det vita och blå ljuset som skydd …….Och be även hjälpar änglarna vara med dig….Det kommer gå bra, ta en timme i taget och dag för dag… Beta av en dag i taget, och ha tillit….Jättekram och massor med kärlek …..

 4. Rita den

  Sänder en massa kärlek och varma tankar! Vi är alla med dig ❤❤❤

 5. Marie den

  Sänder massor med kärlek och styrkekramar till dig ❤❤❤

Lämna en tanke