Hejsan
Va kul att just du har hittat hit!

Tänkte jag skulle försöka göra en liten beskrivning av vad jag är för en filur. Det e otroligt svårt att beskriva sej själv tycker jag, men jag ger det ett försök.
Jag föddes en fin september dag 1983. Som tur va så väntade pappa på mamma så jag slapp att bli född hemma hos mormor & morfar. Pappa hade bråttom att åka till förlossningen, mamma ville hellre äta räkor så pappa hotade att åka själv om inte hon skynda sej. ?

Hade iofs varit lite roligt om han åkt in själv kan jag tycka.
Ja sen så gick åren o jag växte o växte.

2002 så övergav jag lilla Ed i dalsland & flytta till Brålanda, i Vänersborgs komun. 2007 så flyttade jag till Vänersborgs centrum & här är jag kvar än idag.
jag har även fått 3 underbara barn på resans gång. Kevin född 2003, Eddie född 2005 & Eline född 2012.

Nu har jag även en särbo som heter Pierre. & en bonusdotter som heter Maja. Sen får vi inte glömma bebisen i familjen, Kiwi som är en liten bortskämd fransk bulldog tjej.
Ända sedan jag var liten så har jag sett & hört saker min omgivning inte lagt märke till. Runt högstadiet så började jag utforska det andliga & övernaturliga. Men sen hade jag en jobbig period i livet x antal år så jag la allt på is & stängde av.

Dom senaste åren har jag sakta men säkert öppnat upp mej igen, & för ca ett år sen så började jag gå mediala kurser. vilka kurser jag gått & håller på med tänkte jag ta i ett eget inlägg.
Förutom det andliga så är gamla amerikanska bilar ett stort intresse, eller ja ”raggarlivet” i stort med både kläder, musik, bilar mm.

Även pyssla & sy är ett stort intresse.Men jag har tyvärr väldig problem med värk, Jag har fibromyalgi. så kropp, ork & hjärnan hänger inte alltid med. eller försöker att sätta käppar i hjulet titt som tätt. Men jag gör så gott jag kan. Det är det viktigaste tycker jag. Men sorgligt nog så orkar jag inte varken pyssla eller sy i någon större utsträckning längre. Det gör verkligen ont i hjärtat när man måste sluta med något man älskar bara för att kroppen bråkar.
är det något ni undrar över så finns jag på mail:

lilljemosanglar@gmail.com eller facebook

Jag har även en Facebook grupp du gärna får komma med i. Där lägger jag ut budskap, har live, lägger ut info om olika saker mm.
Ljus & kärlek Kram Jenny