Dagens budskap 5/11

0

Godmorgon alla fina ❤️🙏🏻 hoppas ni fått en god natta sömn. Jag har varit extremt trött denna helgen. Brukar vara tvärtom när fullmånen är på besök. Men både fredag & lördag har jag somnar med lillan innan kl 21 båda kvällarna. Tror min kropp fattar att den måste vila och samla energi inför kommande vecka, jag har en fruktansvärd vecka framför mej ärligt talat. Så vill ni får nu gärna skicka ljus & styrka till mej under den kommande veckan. ❤️🙏🏻

Igår satt jag & spelade in och lekte med datorn, det blev helt ok för att va första gången jag redigerade ljud. Så ni är välkomna in på Min youtube kanal & se vad ni tycker om ljudet i den nyaste videon med guidad meditation vs dom 2 andra 🙂 lämna gärna en komentar här eller på youtube om du ni tyckte. 


https://youtu.be/Kdf2ozCFYr4
Ja just det ja, jag fick ett budskap till mej här nyss när jag låg i sängen, och jag vet att några som läser nu tänker nä men det där har jag testat jag kan inte… men nu vill jag att vi slänger alla sånna tankar i sopkorgen! 

Mindfullness! Idag ska alla testa mindfullness. 

Jag vet inte om alla vet vad mindfullness är, så tänkte förklara lite snabt. Du ska vara här och nu i tanken & resten av kroppen. Har ju inte gjort det förut så börja med bara några sekunder. Man kan göra det när som helst. 

Tänk dej att du precis i ögonblicket är närvarande med alla sinnen. Tex när du tvättat händerna. Hur känns vattnet mot händerna, vad luktat det, hur låter det, se hur vattnet ser ut. Eller när du är ute o går, hur känns underlaget mot fötterna, hör du något speciellt, luktar det något speciellt,vad ser du runt dej? Hur känns vädret mot ansiktet? 

Jag hopps ni förstår hur jag menar. Är man nybörjare så är det kanon bra om man kan focusera någon sekund, sen så utvecklar man det därifrån. 

Mindfullness är jätte bra att börja med om man har svårt att koncentrera sej vid meditation & avslappning, 

Försök att göra det 5 gånger om dagen vid lite olika aktiviteter. Det är bara du Som bestämmer när. 

Ljus & kärlek kram Jenny 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke