budskap 11/11-12/11

0

Budskapet jag fått till mej nu är något så otroligt självklart ändå så är det något vi är dåliga på! 


Du är perfekt precis som du är & du ska älska dej själv mer än du älskar någon eller något annan! 

Med handen på hjärtat hur ofta kollar du dej i spegeln & berättar för dej själv hur otroligt fin du är, tackar för att själen valt precis din kropp detta liv? Hur ofta tänker du och menar shit va bra jag är!!?? 


Det finns så mycke kärleksfull energi både i moderjord & i universum. Lova mej att nu i helgen gå ut & rota dej & be moderjord & universum att fylla mej med dess kärlek. O sen bara stå och absorbera denna gudomliga energi och låt den fylla hela dej! Sen så har du en kanon förutsättning att göra kommande vecka till DIN just din vecka! 

Ljus & kärlek kram Jenny 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke