Vem är egentligen Jenny?

2

Såg denna lista hos fina Linda och tyckte det såg roligt ut så det får jag testa 🙂

Har ni några andra frågor så skriv gärna en kommentar så lovar jag att svara 🙂

Vem är egentligen Jenny……

Vid matbordet? 

Jag slänger i mej maten så jag får äta den varm. Tror det är någon ensamstående mamma skada faktiskt.

På nattklubben?

Haha inte en aning för där sätter jag inte min fot 😂

Är jag ute på nått är det typ pizzeria med trubadur eller rockabillyn. Oftast är jag nykter & chaufför.

På stranden?<<<<<
den där likbleka som sitter i skuggan & svettas. Jag fixar verkligen inte att ligga o jäsa i solen. Det e varmt!!! Nog för att min kropp mår bättre av värme men att ligga o sola är inte min grej.

Så ja ni kanske listade ut att stranden inte är ett av mins favorit ställen att vara på.

I klädbutiker?<<<<<
llar ju online shopping altså. Jag har inte riktigt tålamod att knö med massa andra i affärer om jag inte absolut måste.

Måste jag så går jag in, tar det jag ska ha, betalar & går ut.

Hemma hos andra?<<<<<
lken svår fråga. Jag är nog exakt samma hos andra som jag är hemma hos mej själv. Kanske dock mer hjälpsam. Hemma kan man ju göra saker senare.. eller imorgon.

På flygplanet?<<<<<
ugit en gång och det va nog ett av mitt livs värsta upplevelser så det är inget jag längtar efter att göra igen…

Hemma en chill dag? <<<<<
. ja vad gör jag. Massa saker då jag har extremt svårt att vara still o inte göra nått. Utan jag lyssnar nog på pod en stund, set lite på nån dokumentär men ser garanterat inte klar den. Kollar Facebook, pysslar om mina stenar, hör om podden jag hörde innan för jag inte kunde koncentrera mej så jag inte har en aning om vad den handlade om. Jag är lite all over the place kan man seja.

På morgonen/kvällen?<<<<<
gonen är jag extremt morgontrött. Något som kommit med fibrin tyvärr. Förr la jag mej gärna tidigt & gick upp tidigt. Nu för tiden har jag ett rent helvete att somna på kvällarna & ändå svårare att komma upp på morgonen.

Så morgonen brukar bestå av att jag först vaknar efter att klockan ringt 5 gånger & sen försöker få min stela onda kropp ur sängen och mjukna till så jag kan gå ut med hunden & få barnen till dagis & skola.

Kvällarna är lite samma där. Får lillan att somna, sen är det kvällspromenad med hunden, se till att killarna kommer i säng & sen en kvällskiss med hunden sen ligga o stirra i taket tills jag lyckas somna.

<<<<<
r på en bild utan filter på den osminkade sanningen! 👆🏻👆Bilden är tagen sent igår kväll efter en dag med mycke värk & en sjuk dotter. Så mer ärligt än så kan det inte bli.

Ja här va några små frågor & svar. Det hade dock varit kul att göra en liten större presentation/frågestund. Men är lite svårt att komma på roliga frågor att besvara så hjälp mej gärna genom att skriva just det du vill veta om mej i en kommentar under inlägger. Kan vara frågor om allt mellan himmel & jord! Jag lovar att besvara alla frågor ni ställer ❤️ Så fråga på så sammanställer jag & svarar på dom lite längre fram.

Ljus & kärlek kram Jenny

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Linda den

    Åh så roligt att lösa om dig Jenny! Ush jobbigt med värken du har. Jag har stundtals skitont/värk i mina ben som ingen har lyckats konstatera vad det beror på:/

  2. Evelina den

    Kul att läsa! 🙂

Lämna en tanke