Jag har mött en ängel!kn

0

Det här inlägget kommer att bli personligt.

Men som en del vet så har jag fibromyalgi vilket ger mej bla svår värk & extrem trötthet. Vilket gör att jag inte alls kan leva det liv jag vill! Jag vill inte ha ett liv där min kropp begränsar mej i vad jag gör eller vill göra. Jag vill kunna hitta på saker med barnen eller städa utan att vara liggandes dagar efteråt.

Eller kunna ha ett jobb som gör livet lite mer meningsfullt & man känner sej behövd, och framför allt mer accepterad i samhället men det är inte lätt när man inte ens kommer ut sängen varje dag.

Men i alla fall, jag skickade en egenremiss till Gottfriesmottagningen i Göteborg. Den har tidigare tillhört landstinget men efter att landstinget sa upp samarbetet har den blivit privat.

Efter ett tag tag så fick jag svar om att jag fick en tid 9/2. Jag blev såååå glad! Men en sak funderade jag på, för det Stog inget om kostnaden :/ Endast det jag strykigt under där. så idag ringde jag och fick jag tag på en sköterska. Jag fråga vilka papper jag behövde ta med mej samt vad det kosta. Jag skulle ha med provsvar på prover tagna sista året. Ja det e ju inte så svårt att få tag på. Sen berätta hon kostnaden och hade jag inte suttit ner hade jag svimmat men höll åndå på att ramla av stolen. 2950kr kostade ett nybesök! Det är ärligt helt sinnessjukt! Jag tror sköterskan märkte att jag blev paff & tyst för hon sa: hallå är du kvar? Jag fick en ångest klump i halsen och Kände att tårarna började bränna i ögonen och svarade att jag va det och tackade för mej. Mednans tusen tankar svävade genom huvudet så satte jag med och skrev ett inlägg på fb. Lägger in det här så ni kan få läsa. Vet inte varför jag skrev det men jag va så ledsen och arg och ville få det ur mej! Fick så mycke fina värmande ord av mina vänner. Efter en stund plinga det till på messenger och ett pm från Zinat Pirzadeh dök upp. Hon skrev så fint och frågade om hon fick dela mitt meddelande och se om hon kunde hjälpa mej att få ihop pengar till läkarbesöket. Altså vilken ängel! Med ett så stort varmt hjärta! Då gråt jag igen! Men denna gången var det av hopp & tacksamhet! Så nu har jag snart fått pengar till halva besöket och jag kan se hoppet växa att jag faktiskt kommer kunna få åka iväg. Tusen tack alla fina hjälpande änglar!!!

Jag har sänt all min oro till universum! Och bytt ut den mot tacksamhet istället ?? Tänk att få möta alldeles äkta änglar såhär på en helt vanlig onsdag! Det hade jag aldrig kunnat drömma om när jag vaknade imorse! Ljus & kärlek kram Jenny

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke