Snart dax för mässa!!

0

På lördag ska jag stå på min första mässa. Jag behöver nog inte förklara hur nervös jag är.

Är ni i närheten av lilla Edet så kika gärna in på lördag 10-16 ??

Vill ni att jag har samma erbjudanden här på bloggen över helgen som jag kör på mässan? 🙂 kommentera isåfall gärna så jag vet om intresse finns. ??❤️

Har pysslat ihop en liten trappa/display här ikväll. Har man inte pengar o köpa massa dyra saker så får man ta det man har hemma. Tex en kartong & massa Tejp ??

Men det börjar bli bra. Ska ha mer tejp sen klä den med något fint tyg. 🙂

(Blunda för stöket på bordet. Som vanligt har jag 20 olika projekt på g samtidigt. )

Även en del ärkeängel charms kommer jag ha med. Dock bara ett begränsat antal av varje. Ska ha med min tavla med så man kan känna in vilken man dras till.

Jag älskar verkligen dessa charms! Roligaste är att få designa dom, sen skapa & fylla dom med ljus & kärlek.

Självklart ska mina kort & pendlar följa med oxå ?

På fredag ska jag opereras. Otroligt bra planering men inget av varken op el mässan vill jag ändra. Men det kommer nog gå bra tror jag.

Har 2 av 3 barn här hemma nu med feber & huvudvärk. Just nu ligger jag, lillan med hög feber & kiwi under samma täcke. Behöver nog inte nämna att det är extremt varmt!!!!!

99% av allt till mässan är klart nu. Ska fixa det sista imorgon & packa allt. För ons, tors & fre är det full fart med möten, skolsamtal, simskola & sen operation. Känner redan nu att jag blir helt matt & helt slut bara av att tänka på det. Jag tycker det är så jobbigt men min kropp & sjukdom. Har jag mer än 2 planerade saker på en vecka är jag totalt slutkörd sen. Då spelar det ingen roll om det är “måste göra saker” eller jätte roliga saker. Det suger ur all energi vilket som.

Ljus och kärlek till er ❤️

Kram Jenny

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke