En pod som får dej att tänka lite extra

0

Lagen om attraktion. En pod som får dej att tänka lite extra.

Jag har länge nu tänkt att göra ett litet ”do it together” arbete om attraktionslagen. Jag pratar ofta om det i både min grupp & min blog.
Och jag vet att många är nyfikna att jobba med det tillsammans. Men problemet har varit att få alla att kunna samtidigt. Det är ju nästan omöjligt att få många människor i olika stadier i livet & som bor på olika ställen att kunna avsätta en stund dagligen och jobba med något. Precis när jag bestämmer att det ska ske. Ska det göras i en tex fb grupp så måste alla kunna samtidigt annars försvinner inläggen i mängden. Tyvärr.
Men efter jag tänkte på detta ett tag & lite bollande med Staffan Stridsberg så har iden om en pod serie i ämnet föts.
Då kan man lyssna när det passar en själv.

Grunden kommer att ligga ifrån boken The secret, Hemligheten av Rhonda Byrne. Men självklart kommer jag att dela med mej av personliga tankar & tips.

Detta är dock ett rätt stort jobb att sätta ihop så jag satsar på & hoppas att den kommer att publiceras i början på nästa år. (Så en bra ide till nyårslöfte är att lova att man ska börja jobba med lagen om attraktion, ett tipps bara 😉 )

Vet du inte vad lagen om attraktion är så är en snabb förklaring att det du sänder ut är det som du får tillbaka. Tänker du ofta att allt är jobbigt och livet e piss så är det tyvärr det du även drar till dej. Tex. Åh kontot är alltid tomt, allt går åt helvete.. Om du istället börjar sända ut & tänka Jag är tacksam för att det kommer in pengar på mitt konto, jag är tacksam att jag får vardagen att gå ihop, jag är tacksam över att i dag så hände..
Så kommer du att se en förändring relativt snabbt.

Tyvärr har vi människor ofta lättare att tänka på att som är fel, istället för allt vi är tacksamma över.
Det räcker att jag ser till mej själv o vet hur lätt det är att gnälla över saker. Det är helt mänskligt. Men man behöver tänka om lite där. Lättare sagt än gjort många gånger. Men jag hoppas kunna ge er en liten spark i baken.

Så ja här är lite förhandsinfo om vad som komma skall.

Ljus & kärlek Kram Jenny

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke