Nattens tankar & budskap

0

Jag kan verkligen inte sova! Det går inte :/ kroppen värker & bråkar!

Jag har fixat iordning Busan inför imorgon. Hon har möte med renarna. Vad tror ni dom planerar där på min healing bänk??

Vill ni få nisse uppdateringar här under december?? Vad Busan & renarna hittar på för bus.

Idag har jag fixat o donat i min lilla hörna. Det är det bästa när man måste skingra tankarna tycker jag. Har varit lite kaos i huvudet på mej lungt sagt.

Den vackra spegelbrickan hittade jag idag i en affär här brevid när jag var o köpte julklappar till barnen. ??

Jo till nattens tankar!

Först är jag sjukt tacksam för tex sms och sociala medier så man kan hålla kontakt med nära o kära som bor långt bort. För tänk om inte det funnits och man skulle skicka brev som post nord skulle ta hand om… då hade man inte hörts speciellt ofta. Det hade varit fruktansvärt hemst!

Sen nattens budskap!

Vad har du som bakgrundsbild på din mobil?? Barn? Djur? Eller liknande.

Ta och leta upp en bild med ett roligt budskap, en meme, en quote, en historia eller nått annat som är så roligt så du håller på att kissa på dej. Då kommer du börja skratta varje gång du låser upp mobilen! På så sätt så blir du på bra humör & får lite magträning på köpet! ;)Nu ska jag upp om ca 3,5 timmar så ska försöka att få lite sömn i alla fall. Wish me luck!

Ljus & kärlek kram Jenny ❤️??

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke