min gåva vs din gåva?

0

Man läser ofta om “gåvan” som vi mediala har. Men är det verkligen en gåva bara vissa har?

Nej jag tror inte det, utan jag tror vi alla föds med den. Sen beror det helt på bara hur utvecklad våran själ är, Och vad själens syfte för detta livet är. Endel har som livssyfte att hjälpa andra själsligt och medialt, så som vissas livs syfte är att hjälpa andra medicinskt eller vara grymma komiker. Ja ni förstår nog vad jag menar.

Men i grund och botten är vi alla mediala, bara olika utvecklade. Tänk bara på magkänslan vi har eller att vi ibland gör andra val än det vi tänkt från början, som sen visar sej vara det rätta valet. så jag tycker det är fel att seja att vissa har fått en gåva. det handlar mer om att vissa är födda mer utvecklade än många andra.

ljus & kärlek kram jenny

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke