Solenergi & tacksamhet

0


Idag är det helt underbart att sitta ute & bara tanka massa energi & D vitamin! Ja så länge man sitter där det är lä i alla fall. Annars finns risken att man blåser bort. 

Imorgon börjar jag min resa mot att bli diplomerat änglamedium. Så idag gör jag som sista förberedelserna! Ska skriva klart min guidade meditation & förhoppningsvis hinna spela in den. Sen så ska det även göras ett lite bättre Chema. 🙂 jag ser fram imot detta något otroligt mycke. 

Jag har även bestämt att jag ska göra charms till varje ärkeängel som dom personer som hjälper mej kommer att få tillgång till, om dom vill. Först ut är ärkeängel Raphael med sin vackra malakit ❤️ 

Jag är otroligt tacksam över att jag kommit så långt i mitt mediala arbete.

Jag är tacksam över denna vackra höstdag.

Jag är tacksam över denna helgen som jag och min särbo fått spendera ihop på tu man hand. Med god mat & filmmys. Det är väldigt sällan vi har den möjligheten utan barnen. Hur mycke jag än älskar våra barn så måste man få lite vuxentid ibland med. 

Jag är tacksam över att jag fåt möjlighet att jobba sida vid sida med änglarna & allt dom lär mej. 

Tack tack tack! 

Vad är du tacksam över idag? 

Ljus & kärlek Jenny 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke